Het Content Marketing Event
Wij maken gebruik van cookies.

HET CONTENT MARKETING EVENT 

22 en 23 november 2018

Wil je een lifestyle met meer inkomen, betekenis en waardering zonder druk van bijvoorbeeld personeelstekort?

Wil je meer aandacht aan je klanten geven maar is netwerken en file rijden niet je ding

Zoek je een nieuwe manier van acquisitie doen die beïnvloedbaar is en resultaat brengt?

Kom dan naar het tweedaagse Content Marketing Event op 22 en 23 november 2018 in de Stoomhal in Wormer

Raymond Gruijs

Mijn naam is Raymond Gruijs en ik deel tijdens dit event graag al mijn kennis en ervaring om jou een nog leuker leven te geven met goede winsten door juist minder hard te werken. Dat klinkt onrealistisch, maar toch is het zo.

Als nuchtere Zaankanter van 53 jaar weet ik heus wel wat ondernemen betekend, maar toch heb ik een manier ontdekt die mij een complete verandering van mijn leven en mijn business heeft gegeven.

Ik heb mezelf als ondernemer in 28 jaar eigenlijk nooit iets verweten. Maar wat ik tot op de dag vandaag niet begrijp, is dat ik niet gezien welke kansen er zijn door gebruik te maken van het internet. Maar sinds ik de keuze gemaakt heb om te gaan ondernemen middels het internet ziet mijn leven er een stuk leuker uit.

 • De acquisitie loopt 24/7 door en is niet meer van mij persoonlijk afhankelijk.
 • Dagelijks komt er omzet binnen ook als ik niet aanwezig ben.
 • Stress is uit mijn leven verbannen en ik ben veel fitter en relaxter.


Het was 5 augustus 2014 toen ik letterlijk aan de stoel gekluisterd zat. Ik was aan m’n knie geopereerd. Het was ook een periode waarin ik mij afvroeg hoe ik mijn bedrijf weer energie in kon blazen. Achteraf gezien was de vraag vooral hoe ik zelf weer plezier kreeg in wat ik deed.


Ondernemen was een sleur geworden. Ik had een gouden ketting om die mij mijn vrijheid ontnam. Ik verdiende geld, kon er goed van leven, maar het was niet het leven wat ik wilde leven.

Uit een soort van verveling schreef ik mij in voor een online training over geld verdienen via het internet. Die inschrijving heeft letterlijk mijn leven verandert.


Ik ben gaan studeren om mij de onbekende wereld van internet marketing eigen te maken. Ik sprak uren met guru’s, die de kansen al hadden ontdekt. Zij leerde mij de beginselen van online marketing, waarna ik beter wist waar ik mijn focus op moest leggen om de eerste klanten te scoren.


Dat moment, dat ik via een voor mij compleet nieuwe strategie, de eerste opdracht kreeg was magisch.


Nu is het voor mij een gewoonte geworden. Nu is het voor mij de manier om met klanten in contact te komen en de manier om zaken te doen. Nu is het de manier waarop ik weer super enthousiast aan het ondernemen ben, maar bovenal het leven kan leven dat ik graag wil leven.


Ik wilde ervaren of ik andere ondernemers deze ervaring kon overbrengen. Ik ben mijn opgedane kennis gaan overdragen op coaches. Zij vinden het namelijk ook lastig om nieuwe klanten te werven. Het verbaasde mij eigenlijk dat het voor die groep ondernemers, ook werkte. Tientallen coaches zijn inmiddels in staat om te leven van hun coachopleiding. 

De reden dat ik nu het Content Marketing Event organiseer is dat ik ondernemers graag wil helpen om op een eenvoudigere manier in contact te komen met nieuwe klanten of bestaande klanten de aandacht te geven die ze verdienen.


Een tevreden en terugkerende klant biedt de ondernemer:


 • Dat ze meer vrije tijd hebben om door te brengen met hun gezin
 • Dat ze rustig op vakantie kunnen zonder dat ze aan “de zaak” hoeven te denken
 • Dat ze ontdekken hoe ze veel eenvoudiger van leads klanten kunnen maken
 • Dat ze gezonder en fitter zijn en geen zorgen meer hoeven te maken over hun bloeddruk
 • Dat ze niet langer druk ervaren omdat het team niet optimaal functioneert
 • Dat ze omzet letterlijk kunnen voorspellen
 • Dat ze weer creatief kunnen zijn en nieuwe mogelijkheden mogen creëren.

Ben je ook toe aan een nieuwe uitdaging in je ondernemerschap en wil je weer zorgeloos en creatief kunnen ondernemen, kom dan naar Het Content Marketing Event.


Wanneer zou je juist moeten komen?

 1. Als je geen tijd hebt om je vrij te maken
 2. Als je op zaterdag door moet werken
 3. Als je geen tijd meer hebt voor leuke dingen
 4. Als je s’avonds bekaf op de bank ligt
 5. Als een burn-out op de loer ligt
 6. Als je niet meer geniet van het geld dat je verdient


He, is dat waarom je ondernemer bent geworden? Natuurlijk niet.


Ik ben daar ook geweest. Ik was altijd aan het werk. Ik verkondige de onzin dat ik het leuk vond om te doen....Ik sliep de eerste paar dagen van de vakantie alleen maar om bij te tanken. Maar ja dat is toch normaal...

Inmiddels weet ik beter. Ik heb veel geleerd van jonge ondernemers over lifestyle design. Een manier van leven waarbij je meer omzet maakt in minder tijd. Weet wat je echt een eye-opener was? Dat ik moest leren wat ik met mijn vrije tijd ging doen.....

Durf je de uitdaging aan om te ontdekken:


 • Hoe je meer omzet kunt maken met minder hard werken
 • Hoe je meer omzet kunt maken met waar je goed in bent
 • Hoe je weer plezier hebt omdat je doet wat je leuk vindt
 • Hoe je leven leuker en zorgeloos wordt
 • Hoe je direct nieuwe acquisitie technieken inzet met meetbaar resultaat
 • Hoe je traditionele business gewoontes moeiteloos kunt vervangen voor meer groei


Kom dan naar Het Content Marketing Event. Dit event gaat je leven echt veranderen. Je gaat zowel op persoonlijk als zakelijk gebied mogelijkheden zien, die je niet eerder voor mogelijk hield.

DATUM

22 en 23 november 2018

PRIJS

Vanaf 99,- euro*

TIJDEN

10:00 - 17:00

LOCATIE

De Stoomhal, Wormer (vlakbij Amsterdam)

Bestel hier je tickets

Limited

Het Content Marketing Event

195,-

99,-

ex btw

Nog 30 kaarten beschikbaar

Limited

Het Content Marketing Event

195,-

150,-

ex btw

Voor ticket 31 tot 60

Limited

Het Content Marketing Event

195,-

ex btw

voor ticket 61 to 90

Inbegrepen: Koffie, thee en verzorgingskosten en lesmateriaal


Niet inbegrepen:

We ervaren dat steeds meer mensen een eigen lunch voorkeur hebben. Er is een uitstekende lunch verkrijgbaar bij De Stoomhal. Je kunt bij je bestelling aangeven of je een lunch wilt gebruiken.

Inclusief Bonustraining: 25 online verdienmodellen!

Met de training: 25 online verdienmodellen kun je ontdekken welk businessmodel het beste bij jou past. In deze training tref je tevens een aantal templates hoe je je product kunt opbouwen en daar een passend prijsstelling bij maakt. 

PROGRAMMA DAG 1

Van SRV man naar Coolblue

Hoe is het koopgedrag van klanten verandert en hoe gaan we met onze klanten mee

Van timmerman naar architect

Minder winstverlies en meer vrije tijd

Online Marketing is de ideale manier van relatiebeheer

Deel je kennis en wordt een onweerstaanbare klantmagneet 

De wet van Einstein voor ondernemers

Energie als bron van enthousiasme 

PROGRAMMA DAG 2

Het geheim van succesvolle online ondernemers

Het 7 C businesssyteem met de V van verhalen vertellen

Het 7 stappenplan naar meer omzet, vrijheid en plezier

In 7 stappen een nieuw leven met een nieuwe business die voor je werkt 

De biologie van de overtuiging

 Hoe bereik je in goede gezondheid je gewenste situatie 

Adverteren doet begeren

Hoe maak je van een euro advertentiekosten direct twee euro omzet

BESTEL JE TICKETS NU!

22 en 23 november 2018

10:00-17:00

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds